Eikö vaateketjujen kaavoitus sovi makuusi tai kokoosi? Särkeekö päätä tai sattuuko selkään?

MiParti tekee mittatilausompelua, korjausompelua ja muodistusta sekä toteuttaa fysioterapiaa ja hierontaa Turussa juuri sinun tarpeitasi vastaavasti. Teen myös kotikäyntejä Turun seudulla!

Ompelupalvelut

Toteutan kaikenlaisia ompelutöitä motolla haasteet ovat elämän suola ja sokeri. Voit tuoda minulle valmiin kaavan, kuvan tai vain idean, joista toteutan makusi ja kokosi mukaan juuri Sinulle täydellisesti sopivan vaatteen. Neuvon myös minkälaiset kankaat kannattaa valita. 

Kokemusta olen kerryttänyt niin laukuista, kenkien tuunauksesta, työkaluvöistä kuin ihan perinteisestä mittatilausompelusta sekä liikunta- ja teatteripuvustuksista. Fysioterapeuttitaustani johdosta yhtenä erikoisalanani on erityisryhmien vaatetus.

Pystyn ottamaan vastaan myös pienimuotoisia alihankintatöitä.

Fysioterapiapalvelut

Olen toiminut päätoimisena fysioterapeuttina n. 16 vuoden ajan (1990-2006). Artesaaniksi opiskelun ja ompeluyrityksen perustamisen aikoina siinä toiminassa oli muutaman vuoden tauko,  mutta vuonna 2013 päätin palata myös tämän mielenkiintoisen ja palkitsevan alan pariin. Palveluihin kuuluu fysioterapeuttinen tutkiminen, liike- ja liikuntahoidot kotiohjeineen, mobilisointi ja hieronta. Syyskuussa 2014 kävin myös 3 viikon pituisen Voice massage -koulutuksen ja purenta- sekä puhaltajien hoitoihin keskittyvän jatkokoulutuksen helmikuussa 2015. Taitoa pidetään yllä kolmen vuoden välein järjestettävissä kertauskoulutuksissa, joihin olen osallistunut 1/2018 ja 9/2022. Seuraan aktiivisesti fysioterapian uusia tuulia mm. lukemalla ammattikirjallisuutta ja osallistumalla lyhyille kursseille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Erityisryhmien vaatetus

teatteripuvustus fysioterapia ja voice massage -hieronta